maajun-anggun-bistari

Cara Tindakbalas


BAGAIMANA MAB BERTINDAK SEBAGAI PERANCANG KELUARGA SECARA SAINTIFIK

Dari segi saintifiknya bagaimana MAB boleh bertindak sebagai family planning……..

1)         Apabila kita makan MAB ianya ia akan meningkatkan temparature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuat satu persekitaran tidak selesa untuk benih pada sekitar rahim wanita itu. Dimana pada suhu ini, ianya akan menjadikan benih lelaki dan perempuan tidak aktif/lemah untuk bercantum dan melakukan persenyawaan bagi membentuk embrio (janin).  Dengan kata lain peluang untuk hamil adalah zero pada suhu ini.

 

2)        Dari ilmu kajian biologi benih(ovum) yang dihasilkan cuma bertahan sehingga 24 jam sahaja.  Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri.  Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.

 

3)         MAB diformulasi untuk berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih tadi. Jadi dalam zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk combine dgn couplenya maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri dann pada hujung bulan (time rest 6 hari) ia akan direduce melalui period.

Sekiranya  dalam tempoh 24 jam tu ia berjaya combine maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin), maka hamillah seorang wanita itu.

Kerana itu MAB harus diambil mengikut   aturan yang betul.  Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif dan berupaya untuk melakukan persenyawaan. maka terhamillah bagi individu yang makan main-main/lupa/tak ada displin.

 

4)        Sebiji MAB itulah dose yang betul utk membuat temperature yang tepat.  Itulah konsep family planning yang mudah untuk difahami.  Tidak ada chemical dalam membuat protection,  hanya ramuan rempah-rempah dan herba tertentu sudah memadai.

 

BAGAIMANA MAB BERTINDAK MERAWAT DAN MENGEKALKAN KESIHATAN DALAMAN WANITA SECARA OPTIMUM

Apabila seseorang wanita itu mengambil MAB.  Pada permulaannya MAB akan bertindak memperbetulkan sistem dalam badan supaya ianya dapat berfungsi dengan baik. Bahagian utama yang akan berlaku proses rawatan adalah bahagian peranakan, mencairkan lemak/kolesterol dan toksin dalam darah.

 

Apa yang MAB lakukan adalah mencairkan darah haid lama/nifas lama yang tersimpan di dalam Rahim, yang tidak habis keluar semasa tempoh haid/keguguran atau berpantang bagi yang bersalin. Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat, darah yang keluar bergantung kepada tahap kesihatan masing masing juga.

 

Sekiranya anda sudah lama tidak datang haid/haid pendek maknanya banyaklah darah kotor yang tersimpan dalam peranakan tersebut.

 

Pada peringkat awal pemakanan MAB anda akan didatangi haid yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan itu sehingga bersih dan sihat. Setelah selesai tempoh itu anda akan melalui peringkat keserasian dan kebahagian bersama MAB, InsyaAllah…

 

Pada ketika itu, Seri wajah akan mula terpamer, badan akan merasakan bertenaga dan cergas. Otot otot wanita akan mula terletak pada tempatnya, bisa bisa dan lenguh lenguh badan akan menghilang, dan segala permasalahan kewanitaan sekiranya ada seperti keputihan, senggugut, kentut vagina, longgar dan becak serta lain lain akan beransur baik dan menghilang.