Penghantaran & Penerimaan

(i) Pesanan akan diproses untuk tujuan penghantaran apabila bayaran telah dibuat dan disahkan diterima olah pihak ZPR.

(ii) Pesanan akan di Pos pada setiap hari Isnin – Jumaat sahaja.

(iii) Pesanan dan Pembayaran yang diterima pada hari Isnin – Jumaat sebelum jam 4.00 petang akan dipos pada hari yang sama, Manakala selepas jam 4.00 petang akan dipos pada hari berikutnya.

(iv) Pesanan dan pembayaran yang diterima selapas jam 4.00 petang hari Jumaat akan dipos pada hari Isnin minggu hadapannya.

(v) Nombor Traking boleh disemak di FB Page: Pengasas Maajun Anggun Bistari setiap hari bermula dari jam 8.00 malam. Sekiranya anda telah membuat pesanan dan pembayaran, namun nama dan nombor traking anda tidak dipaparkan sila maklumkan kepada pihak ZPR untuk dikemaskini.

(vi) Penghantaran pesanan adalah menggunakan perkhidmatan POSLAJU dan SKYNET bagi Parcel.

(vii) Kos penghantaran tertakluk kepada destinasi dan berat barangan tersebut.

(viii) Tempoh penghantaran adalah bergantung kepada Perkhidmatan POS LAJU. Kebiasaanya 1-3 hari bagi Semenanjung Malaysia dan 3-7 hari bagi Sabah & Sarawak.

(ix) Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan barang atas apa-apa jua sebab selepas penyerahan barang kepada pihak Poslaju.

(x) Setiap Pesanan akan dipos bersama dengan flyers yang mana, kaedah dan cara penggunaan boleh dirujuk disitu.

(xi) Pihak ZPR tidak bertanggungjawab sekiranya Pelanggan membuat Pesanan melalui Agen atau mana mana pihak ketiga. Pesanan hanya akan ZPR pos bagi pesanan yang dibuat.